lørdag, april 22, 2006

Ventelisten blev opdateret i påsken - og sandelig om vi ikke rykkede 3 pladser, så vi nu er nr. 3. Der kom en dreng på 5½ måned og en dreng på 2 år. Et par har sat deres sag i bero.
Så må det da for filan snart være vores tur. Der er endda for 3 dage siden lige blevet formidlet en pige fra Cali på 1½ år til en familie i Norge - de sendte endda papirerne til Colombia 4 måneder EFTER os. Men sådan er det jo derovre i og med, at de matcher individuelt.
Vi har forhørt os i amtet om, hvornår vi evt. skal søge en re-godkendelse. En godkendelse til adoption af et udenlandsk barn gælder i 2 år. Og vores godkendelse udløber til august. At få en re-godkendelse er en formsag (burde være det) men tænk at vi har været nødt til at vente så længe at det kan blive nødvendigt. Amtet mener, at vi lige så godt kan søge re-godkendelse nu
Da vi kom på ventelisten i august 2004 var forventningen at vi skulle vente ca. 1 år. Ventetiden er dog steget markant i denne periode og nu har vi ventet i 19 måneder. Og der er endnu ikke lys for enden af tunnelen. Det er sgu lidt svært at bevare optimismen og det gode humør.
Nå, men dejligt er det da at kunne glæde sig over begyndende forår - jeg vil gå i haven og plante 2 fantastiske limegrønne syrenhavehortensia jeg har fået af Morten - de bliver bare SÅ flotte - jeg forventer mig i hvert fald meget af dem! Når vi nu ikke er i Colombia, så kan jeg da glæde mig over at jeg får tid til at ordne have, så blomster i drivhuset - og nu skal georginerne snart i jorden.