søndag, marts 12, 2006

En español abajo.
Ja, siden sidst er der sket det, at det barn der var halvvejs på vej til at blive formidlet til et par på listen er blevet trukket tilbage - så vi er stadig nr. 6 på listen. Vores sagsbehandler hos AC Børnehjælp er pt. i Colombia, hvor de skal besøge alle de private børnehjem og så mange af de regionale ICBF-kontorer som muligt. Da der er begge dele i Cali, håber vi naturligvis at der er lidt mere info på tapetet når hun kommer hjem igen. De har ikke information med hjem om konkrete sager men vi kan forvente at de har et mere indgående kendskab til det aktuelle flow i formidlingerne. Så intet nyt på adoptionsfronten.

Til gengæld går tiden med at planlægge tilplantningen af køkkenhaven. Nu må vi se om det bliver aktuelt eller om vi pludselig skal af sted - de 2 gange Henning har tilbudt at ordne det på "deres måde" - ÅH NEJ... Det er jo ikke lige det vi har lyst til... Sikke et dilemma! ;O)

---o---

Nada nuevo - deberíamos estar en Colombia ahora, pero ... No pasa nada todavía al respecto de - así que tenemos que tener más paciencia... Es dificil!